Verwijder melding om met Woocommerce.com te verbinden

Sinds de 3.3 versie van Woocommerce krijgt iedere gebruiker van Woocommerce de melding om de plugin te verbinden met Woocommerce.com. Deze melding blijft iedere keer terugkomen in de header van het dashboard. Via een simpele aanpassing kan deze melding worden verwijderd. De eenvoudigste oplossing is het koppelen van je website aan woocommerce.com. Het voordeel hiervan is dat je gebruik kunt maken van Woocommerce ondersteuning (support).

Wil je dit niet? Dan kun je dit oplossen door een toevoeging te doen in je functions.php. Maak eerst een back-up van dit bestand. De functions.php is te vinden in je FTP onder wp-content/themes/JOUWTHEME/functions.php. Voeg de onderstaande code toe en Voilà, de melding is verdwenen.

add_filter( 'woocommerce_helper_suppress_admin_notices', '__return_true' );

Laat een reactie achter