Heeft je WordPress website een WooCommerce shop? Dan kan je shop kan niet zonder deze geweldige Woocommerce plugins. Deze plugins zijn volledig gratis te downloaden via de download link. Met deze plugins geef je jouw webwinkel een upgrade en biedt je klanten nieuwe mogelijkheden. Deze plugins worden in ieder geval aangeraden.

Woocommerce Pay.nl Payment Methods

Door deze plugin te installeren, kun je de betaalmethoden van Pay.nl binnen enkele minuten installeren in je WooCommerce Webshop. Nadat de plugin is geinstalleerd en geconfigureerd, kunnen je klanten afrekenen via onder andere: iDEAL, PayPal, Creditcard, Afterpay en Billink

Download plugin

YITH WooCommerce Wishlist

Bied je bezoekers de kans om de producten van je woocommerce-winkel toe te voegen aan een verlanglijstje. Met YITH WooCommerce Verlanglijst kun je een koppeling toevoegen op elke productdetailpagina, om de producten toe te voegen aan de wishlist-pagina. Deel de verlanglijst eenvoudig op social media.

Download plugin

Perfect WooCommerce Brands

Een webwinkel uitbreiden met merk logo’s? Een merk staat namelijk garant voor kwaliteit. Met behulp van deze plugin geef je producten een eigen merk en kun je deze apart weergeven in een categorie. Koppel je product aan een merk en geef klanten meer vertrouwen bij het bekijken van het product.

Download plugin

WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips

Deze WooCommerce uitbreiding voegt automatisch een PDF factuur toe aan de bevestigings email van de bestelling die wordt verstuurd naar je klanten. Bevat een basis template (extra templates zijn verkrijgbaar via WP Overnight) evenals de mogelijkheid om je eigen templates te maken of aan te passen. Daarnaast kun je tevens facturen en pakbonnen downloaden of uitprinten direct vanuit WooCommerce.

Download plugin

WC Hide Shipping Methods

Deze plugin verbergt automatisch alle (betaalde) verzendmethodes als het gratis verzendingsniveau is bereikt. Deze plugin heeft daarnaast de optie om de verzendmethode ‘afhalen’ niet te laten verbergen.

Download plugin